Frankrikebesök!

Anette och Johan med Notify Acai var här på besök idag!  Jag har glatt mig så  åt detta! Ni skulle bara veta! Mina tjejer, Aronia , Kapris, Myran Tinker och Bee, var i höglöp, så det var inte en tanke på att släppa ut alla vind för våg. Men Piselli som är Acais mamma, hade löpt över , och fick lära sin son lite hyfs och fason. Han var i gasen, och var rädd för framändan på Piselli, och klapprade tänder när han var i bakändan. Det är så nyttigt för unga hanar, att få umgås med tikar i löp. De lär sig att läsa signaler, och lär sig att tiden absolut inte är rätt för parning. Piselli är en mjuk, men bestämd dam, som satte respekt i Acai. En så stilig och ståtlig ung hane han har blivit! Man blir mållös!.

Då situationen var lite kaotisk satt vi ute på altanen, och umgicks medan Piselli slängde varnande blickar på Acai. Inne i huset pågick porrklubben, där den ena efter den andra försökte betäcka varandra. Jag testade att ta ut Aronia, och det var ett kärt återbesök mellan syskonen. Men efter en stund vek hon svansen, och var förförd av den stiliga brodern. Då åkte hon in med de andra igen. Synd att det var precis nu som de kunde komma hit, Anette och Johan. När det är värsta tiden. Det hade varit så underbart att få se alla rusa runt i vild lek på tomten. Vi talade om Frankrike och deras regler. Frankrike är ju pudelns värdland, så man blir ju lite bekymrad över hur de styr upp sin avel. Tex , så är det inte ok att para vitt och silver. Varför kan man undra? Det breddar ju avelsbasen, och gör det lättare att få fram bra hundar?

Nu ser jag fram mot en resa till Cannes igen. Fast det måste bli lite svalare, denna värmen tar kol på mig och naturen. Tror att typ november-december är bra att åka söder ut!